HONI SOIT QUI MAL Y PENSE

CÂTEVA VIDEO CU MINE

miercuri, 30 martie 2016

Cărticele

Cărticica mea de poezii (cu 64 poeme) a apărut, tipărită de editura Caiete Silvane. Probabil că aceasta este și prima și ultima mea carte de poezii. Nu se știe sigur... Mulțumesc celor care au mai citit uneori poezii pe acest blog al meu și mai ales celor care au binevoit să lase un semn (comentariu, reacție, ). Poeziile grupate în acest mic volum au un numitor comun: sunt amprente culturale (aluzii religioase, filozofice, artistice) peste senzualitatea copilăriei, cu refuzul sau interdicția erotismului matur și marcate de tematica singurătății.



Mai jos un link spre pagina mea de pe Goodreads, unde găsiți și puteți citi blogul meu Muses and Ramblings (traduceri în engleză ale unor texte ale mele) și găsiți și patru cărticele virtuale publicate de mine, cu traduceri ale poeziilor mele în engleză, traducerile toate fiind ale mele -- cu imperfecțiuni desigur.
https://www.goodreads.com/author/show/8093553.Cristina_Monica_Moldoveanu

Iar mai jos un link către pagina mea de pe Smashwords, unde am publicat acele traduceri:
https://www.smashwords.com/profile/view/CristinaMonicaMoldoveanu

În limba română, conținutul cărții:
http://bibliotecamm.ebibliophil.ro/carte/cantece-pe-sub-usa

O înregistrare cu mine citind o poezie despre copilărie, se pare că nu mi-a ieșit chiar cum am citit, eu am fost mai rapidă din câte țin minte :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu